MEGHÍVÓ 2017. február 20.

nyomtatás

Tisztelt Civilek!
Kedves Barátaink!

Csak nemrégiben emlékeztünk Raoul Wallenbergnek a róla elnevezett XIII. kerületi utcában elhelyezett emléktáblájánál az embermentő tevékenysége miatt e ma is élő, ma is köztiszteletnek örvendő fiatal svéd diplomatára. Ehhez az alkalomhoz kapcsolódva az Antifasiszták XIII. Kerületi Egyesülete és a MEASZ XIII. kerületi szervezete meghívására Gavallérné Kancsal Ágnes, a Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója, a Wallenberg Díj idei kitüntetettje lesz a vendégünk.

Az általa vezetett intézmény pedagógiai programja - talán az egész országban egyedülálló módon - célkitűzései között a legelső helyen a diákok humanista értékrendjének kialakítását jelöli meg.
Gavallérné Kancsal Ágnes hosszú évek óta szervezi a vészkorszak eseményeit felelevenítő "Régen volt? Hol is volt?" országos középiskolai vetélkedősorozatot.

Személyében egy igazi humanistát, az antifasizmus eszméjét a ma mindennapjainak gyakorlatába átültető pedagógust ismerhetünk meg 2017. február 20.-án hétfőn 17 órai kezdettel a XIII., Váci út 50. alatti Civilek Házában tartandó összejövetelünkön.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Kronstein István, kerületi elnök

2017. február 8.

Letölthető dokumentumok:Nincs letölthető dokumentum


Évkönyv

Alapszabály

Beszámoló- közhasznúsági melléklettel,
elfogadta a MEASZ közgyűlése 2014 május 27-én


Az antifasizmus nem jobb-, vagy baloldaliság kérdése
Demokrata.info
Demokrata.info
FIR hírlevelek

Tüntetés az Új Színházért (videó)

Demokrácia Akadémia
FIR

emasa

Kurucwanted

BPI

Mix Online

FacebookÖsszefogás a demokráciáért

FacebookAntifasiszta.hu a Facebookon

Twitter
Összefogás a Demokráciáért a Twitteren
Demcall @OFDMEASZ


2018. február 24