Hanti Vilmos: Lovagkereszt vissza!

nyomtatás

Végképp betelt a pohár nálam bayer zsolt állami kitüntetésével. Nem lehetek vele együtt a lovagkeresztesek között! Ezért kénytelen vagyok visszaadni a lovagkeresztemet, noha azt 2005-ben még tisztességes emberektől kaptam gyermeksegítő munkámért.„LOVAGKERESZT VISSZA!

Kedves Barátaim!

Hogy ki adja vissza és ki nem a kitüntetését az mindenkinek a belső, személyes ügye. Azok is tisztességesek, akik azt mondják, hogy holmi bayerért vagy orbánért nem adják azt vissza, főleg nem a mai kormánynak. Ez olyan kérdés, hogy én például nem asszisztálnék a parlamentben ellenzékiként, hanem bojkottálnám az egész kócerájt. Más meg úgy gondolja, ha az ellenzék részt vesz a parlamenti ülésen, legalább lehetősége nyílik véleményét elmondania. Ez is nézőpont kérdése, mindegyik fél a jó ügy érdekében keresi a megoldásokat.

Én is visszaadom a lovagkeresztemet!

Legszívesebben a mai magyar kormányt is »visszaadnám«, ahova való, hisz állami szintre emelte kitüntetettjei elismerésével a rasszizmust, az antiszemitizmust, az embertársaink elleni gyűlölet szítását. Végképp betelt a pohár nálam bayer zsolt állami kitüntetésével. Nem lehetek vele együtt a lovagkeresztesek között! Ezért kénytelen vagyok visszaadni a lovagkeresztemet, noha azt 2005-ben még tisztességes emberektől kaptam gyermeksegítő munkámért.

Hanti Vilmos, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje tulajdonosa 2005-2016-ig”
Forrás:

http://mandiner.hu/cikk/20160823_hanti_vilmos_lovagkereszt_vissza

2016. augusztus 23.

Letölthető dokumentumok:Nincs letölthető dokumentum


Évkönyv

Alapszabály

Beszámoló- közhasznúsági melléklettel,
elfogadta a MEASZ közgyűlése 2014 május 27-én


Az antifasizmus nem jobb-, vagy baloldaliság kérdése
Demokrata.info
Demokrata.info
FIR hírlevelek

Tüntetés az Új Színházért (videó)

Demokrácia Akadémia
FIR

emasa

Kurucwanted

BPI

Mix Online

FacebookÖsszefogás a demokráciáért

FacebookAntifasiszta.hu a Facebookon

Twitter
Összefogás a Demokráciáért a Twitteren
Demcall @OFDMEASZ


2018. február 19