Radnóti-díjas javaslatok

nyomtatás

MEASZ javaslatokat kér, mely szervezetet, sajtóorgánumot, csoportot, egyént lehetne a menekülteket segítő tevékenységéért 2016-ban Radnóti-díjban részesíteni?


A Magyarországon tartózkodó menekültek elleni –főleg kormányzati- gyűlöletkeltés ellenére hatalmas menekültsegítő mozgalom bontakozott ki Magyarországon, amely hazánk nemesebbik énjét mutatja, optimizmust ad a jövőnkre. Ebben a kibontakozó mozgalomban sok civil szervezet, kisebb-nagyobb közösség,  neves és „névtelen” ember vett már eddig részt, közöttük ellenzéki politikusok, egyházi személyek,  a sajtó munkatársai.

A Radnóti-díj 15 éves történetében a díjazottakra a MEASZ  elnökségének tagjai és az egyre gyarapodó létszámú Radnóti-díjasok tehettek eddig javaslatot. Ezúttal  a MEASZ elnöksége kivételt tett az ügy rendkívüliségére tekintettel, s a nyilvánosság segítségét kéri. A 2016. évi Radnóti-díjazottak körében szeretné elismerni a menekültek segítésében leginkább élenjárók humanizmust erősítő tetteinek nagyszerűségét. Október 15-ig várja a személyekre, szervezetekre vagy csoportokra  a javaslatokat egy indoklással, a tevékenység rövid bemutatásával  
a MEASZ@upcmail.hu  -ra vagy postán a MEASZ 1701 Bp. Pf. 244. címre.

2015. szeptember 23.

Letölthető dokumentumok:Nincs letölthető dokumentum


Évkönyv

Alapszabály

Beszámoló- közhasznúsági melléklettel,
elfogadta a MEASZ közgyűlése 2014 május 27-én


Az antifasizmus nem jobb-, vagy baloldaliság kérdése
Demokrata.info
Demokrata.info
FIR hírlevelek

Tüntetés az Új Színházért (videó)

Demokrácia Akadémia
FIR

emasa

Kurucwanted

BPI

Mix Online

FacebookÖsszefogás a demokráciáért

FacebookAntifasiszta.hu a Facebookon

Twitter
Összefogás a Demokráciáért a Twitteren
Demcall @OFDMEASZ


2018. február 24